تهران - خیابان ستار خان - روبروی برق الستوم- پلاک 754
02144299755
09124792213
  • led-panel-1.jpg
  • led-panel-6.jpg
  • led-panel.jpg

فروش تلویزیون شهری

اجاره تلویزیون شهری

فروش قطعات تابلو ال ای دی و تلویزیون شهری

مجوز قانونی نصب تلویزیون شهری

در تمامی کشورهای دنیا نصب تابلوها یا نشانگرهای تبلیغاتی و فرهنگی در مناطق شهری بر اساس قوانین شهرداری ها انجام می پذیرد، در کشور ما نیز این مساله صادق است در این مقاله سعی می شود به صورت کلی به مراحل و ضوابط قانونی نصب یک تلویزیون شهری اشاره کرد.

قبل از همه بهتر است بدانیم بر اساس آیین نامه ساماندهی تبلیغات شهری ، تابلوها به دو نوع تقسیم می شوند که بصورت خلاصه به آنها اشاره می شود :

تابلوهای غیر تبلیغاتی و تابلوهای تبلیغاتی :

1 - تابلوهای غیر تبلیغاتی : به تابلوهایی گفته می شوند که صرفا به معرفی فعالیتهای اماکنی می پردازد که بروی سردرب آن مکان نصب شده است .

بنابراین بر طبق قانون ، تابلوهای وکلا ، پزشکان ، سردفتران ، اماکن اداری ، آموزشی ، تجاری ، خدماتی ، تولیدی و مانند این جزء این گروه هستند.

صاحبان مشاغل فوق برای نصب تابلو باید با ارائه مدارک ملکی و شغلی مربوط نسبت به دریافت مجوز با ابعاد مشخص اقدام نمایند مثلا سایز مشخص تابلوی وکلا و پزشکان و سردفتران 50 * 70 سانتی متر می باشد و همچنین سایز اماکن آموزشی و اداری می تواند با حداکثر عرض (ارتفاع) 120 سانتی متر و طول متناسب با طول ورودی ساختمان می باشد.این سایز در اماکن تجاری می تواند تا 150 سانتی متر نیز ارتقا یابد.

البته در صورت دارا بودن شرایط کلی قانون ساماندهی تبلیغات شهری ، نصب سایزهای بزرگتر نیز با دریافت مجوز از شهرداری با پرداخت عوارض متناسب با افزایش سایز ( تخلفات ساختمانی ) نیز امکان پذیر است.

باید در نظر داشت که مشاغلی مانند وکالت ، پزشکی ( مطبها ) و دفترخانه ها و مراکز زیر نظر بهزیستی و مانند این براساس آببن نامه های صنفی مربوطه قادر به نصب تابلو با مشخصات و طرحهای خاص می باشند. اما سایر مشاغل و اماکن می توانند اقدام به نصب نمایشگرهای LED و تلویزیون های شهری نمایند.

2 - تابلوهای تبلیغاتی : به کلیه تابلوهایی اطلاق می شود که شامل موارد فوق نبوده و به منظور تبلیغات عمومی مورد استفاده قرار می گیرد.

تابلوهایی مانند بیلبوردهایی که در میدانها و معابر شهری نصب شده اند ، تلویزیون های شهری که به تبلیغات عمومی می پردازند و سایر موارد مشابه جزء این گروه هستند.

با نگاهی اجمالی به قانون ساماندهی تبلیغات شهری می توان یافت که صرفا موسسات و شرکتها و کانونهای تبلیغاتی می توانند اقدام به دریافت مجوز نصب و بهره برداری تلویزیون شهری به منظور تبلیغات عمومی نمایند که شرایط ذیل را داشته باشند :

1 - دارای مجوز رسمی از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر مورد نظر باشند.

2 - پیروی از ضوابط و مقررات عمومی شرکتها ، کانونها و موسسات و مفاد کلی آیین نامه تبلیغات شهری.

3 - نداشتن بدهی به شهرداری.

 دریافت مجوز نصب تلویزیون شهری از شهرداری (تبلیغات عمومی ) :

با در نظر گرفتن شرایط فوق گام اول برای نصب یک تلویزیون شهری به منظور تبلیغات عمومی ( تابلو تبلیغاتی ) ارائه پیشنهاد یک طرح به همراه مدارک مربوطه به شهرداری می باشد ، این طرح می تواند شامل جانمایی ، سایز ، شرایط کلی سرمایه گذاری باشد.

پس از انجام مراحل اولیه که دریافت تاییدیه از سازمانهای دیگر مانند اداره برق و اداره راهنمایی و رانندگی ، طرح مربوطه در کمیسیون بررسی طرحهای شهرداری مطرح می شود و در صورت تصویب اقدام به برگزاری مزایده می شود ، در این مرحله شرکتی که بهترین پیشنهاد مالی و بهره برداری را به شهرداری ارائه دهد برنده مزایده خواهد بود .

مرحله بعد مرحله بستن قرارداد می باشد، که شرایط کلی همکاری با شهرداری و همچنین نحوه پرداخت پول توسط شرکت بهره بردار را مشخص می کند.

در صورت بسته شدن قرارداد همکاری مجوز نصب و بهره برداری توسط شهرداری صادر می شود و شرکت بهره بردار می تواند فعالیت نصب و تبلیغاتی خود را در چارچوب ضوابط قرارداد آغاز کند.

برای آشنایی با جزئیات موارد فوق می توانید به آیین نامه اجرایی ساماندهی تبلیغات شهری مورد استناد شهرداری شهر خود رجوع کنید.

مجوز قانونی نصب تلویزیون شهری

 

Static5

تابلو روان، تلویزیون شهری، تابلو ال ای دی، LED ، ماژول تابلو ، ماژول تابلو روان،آموزش تابلو ال ای دی، ساخت تابلو روان تلوزیون شهری، تلویزیونهای شهری آموزش تابلو روان ، اموزش تابلو led ، آموزش ساخت تابلو روان قاب تابلو ، دانلود، اموزش ساخت تابلو، تابلوروان ،تابلوی روان، تابلوهای روان، تابلوLED تابلوled، تابلوی led ،تلویزیون تبلیغاتی ساخت تلویزیون شهری ، ماژول تلویزیون شهری، تابلو روان led ، فروش تابلو روان