تهران - خیابان ستار خان - روبروی برق الستوم- پلاک 754
02144299755
09124792213
  • led-panel-1.jpg
  • led-panel-6.jpg
  • led-panel.jpg

فروش تلویزیون شهری

اجاره تلویزیون شهری

فروش قطعات تابلو ال ای دی و تلویزیون شهری

آموزش ساخت تابلو ال ای دی ، آموزش ساخت تابلو LED

آموزش  ساخت تابلو ال ای دی ، آموزش  ساخت و تولید تابلو LED

شرکت ال ای دی پانل به جهت توسعه بازار خود و افزایش تعداد نمایندگان فروش خود ، اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی ساخت و تولید تابلو ال ای دی LED به صورت عملی نموده است .

زمان این کلاس ها با هماهنگی مدیر آموزش شرکت تعیین می شود .

زمان کل دوره : یک و یا 2 روز  (  همراه با پشتیبانی تلفنی تا یادگیری کامل )

مکان برگزاری کلاس آموزشی : تهران- محل شرکت 

 آموزش  ساخت تابلو ال ای دی

 

خوشبختانه استفاده و بکار گیری تابلو های روان ( تابلو های ال ای دی ) بسیار معمول و فراگیر شده است، اگر شما هم فکر می کنید  می توانید در حوزه فروش این کالا کار کنید ، بقیه موارد لازم را در این کلاس آموزشی به شما خواهیم آموخت .

دامنه سود این کالا به نسبت خوب است و مشتریان تابلو های روان معمولا افراد و فروشگاههای معتبر می باشند .

تامین قطعات تابلو های روان ، معمولا به صورت واردات از چین و کشور های آسیای شرقی می باشد ، گروه ال ای دی پانل  این کار را به راحتی برای شما انجام می دهد .

کلاس آموزشی ساخت و تولید تابلو ال ای دی LED ، جهت افرادی مناسب است که دارای اطلاعات اولیه الکترونیک و برق می باشند ، اما اگر شما در این زمینه اطلاعاتی ندارید ، نگران نباشید ، ما برای شما راه حل و پیشنهاد ویژه ای داریم .

با ما تماس بگیرید .

مسئول آموزش :

آقای مهندس زارع  09126630257

توضیح مختصر در خصوص ساخت  تابلو روان

با توجه به افزایش روز افزون تقاضای تابلو های روان ( LED  ) و تلویزیون های شهری و درخواست همکاران جدید الورود به این زمینه کاری ، شرح مختصری از اطلاعات قطعات و نحوه ساخت تابلو روان LED  در اختیار دوستان عزیز قرار میگیرد :

 

به طور کلی اجزاء اصلی مورد نیاز  برای ساخت تابلو روان ، چهار جزء اصلی میگردد که عبارتند از :

 

1-   ماژول LED  به همراه کابل دیتا ، واشر آب بندی و کابل برق ( که به همراه ماژول برای مشتری ارسال میگردد )

 

2-  منبع تغذیه تابلو روان

 

3- کارت کنترلر تابلو روان 

 

4- فریم  تابلو روان ( قاب تابلو روان )

 

 

 

1-  ماژول ال ای دی

 

      به طور کلی بلوک های تشکیل دهنده تابلو روان ماژول LED می باشد که وظیفه آن دریافت داده از کارت کنترلر و نمایش متن یا تصویر مورد نظر با استفاده از ساطع کردن نور هر یک از LED  ها در زمانهای مشخص میباشد. کیفیت ماژول ال ای دی بر اساس موارد زیر متغیر است :

 

 الف )  نوع  LED CHIP  در ماژول LED که مشخص کننده شدت نور و زاویه دید ماژول LED  می باشد .

 

ب)     بورد آدرس دهی (PCB)

 

ج)     IC   

 

د)      فریم پلاستیکی و ماسک (سایه بان )  ال ای دی ها

 

توضیحا حروف R , G , B  در متن زیر ،  نماد سه رنگ اصلی قرمز ( RED ) ، سبز (GREEN ) و آبی (BLUE ) می باشند .

 

 

 

      یکی از ویژگی های اصلی ماژول تابلو روان و تلویزیون شهری دات پیچ (PIXEL PITCH  ) می باشد که معنا و مفهوم آن عبارت است از فاصله مرکز ثقل هر LED  با LED همرنگ مجاور. ( البته در مورد ماژول های 2RGB ، 2RG  و 2RB  مبنای محاسبه دات پیچ فاصله مرکز ثقل LED  های سبز یا آبی با LED همرنگ مجاور می باشد ) دات پیچ تابلو روان یا تلویزیون شهری رابطه عکس با رزولوشن  یا وضوح تصویر و متن دارد و این موضوع به آن معناست که هر چقدر ماژول استفاده شده دات پیچ کمتری داشته باشد در نتیجه تابلو دارای تراکم بالاتری از LED  بوده و وضوح متن ، فیلم یا تصویر در تابلو بیشتر است که این موضوع ارتباط مستقیم محل نصب تابلو با دات پیچ ماژول استفاده شده در آن را مشخص می کند به طور مثال برای جاهاییکه فاصله متوسط چشم بیننده تا تابلو محدود است وضوح یک تلویزیون شهری با دات پیچ 20 دقیقا نصف وضوح یک تلویزیون شهری با دات پیچ 10 میباشد . حال آنکه  در مورد ماژول تک رنگ ، کمترین دات پیچ موجود ( یا بالاترین تراکم LED  در متر مربع ) برای ماژول خارج سالن  10 میلی متر می باشد که به اصلاح به آن P10  یا تراکم 10.000 گفته می شود .

 

نوع ماژول مورد نیاز با توجه به نوع سلیقه  خریدار  و موقیعت نصب تابلو روان مشخص می گردد ، که انواع آن عبارتند از :

 

1-1           ماژول تک رنگ : به ماژولی اطلاق می گردد که قابلیت ساطع کردن تنها یک رنگ را جهت نمایش متن و تصویر داشته باشد که در رنگ های قرمز (1R  ) –  سبز ( 1G ) –  آبی ( 1B ) و سفید ( 1W ) شایان ذکر است به طور مثال عبارت ( 1R P10 - ) به این مفهوم است که در این نوع ماژول ال ای دی که دارای تراکم 10.000 ال ای دی بر متر مربع است ، ما به ازاء هر پیکسل یک عدد LED  قرمز رنگ داریم حال آنکه  در کلیه نرم افزار های تابلو LED  و تلویزیون شهری معرفی سایز نمایشگر ال ای دی تنها براساس پیکسل می باشد و نه بر اساس  متر و سانتی متر .

 

2-1 ماژول سه رنگ : در این نوع ماژول هر پیکسل ازیک یا دو  LED  قرمز به همراه یک LED   سبز یا آبی استفاده شده است که دارای انواع : P10- RG  و P16-2RG   ( که رنگ های قرمز .سبز و ترکیب هر دو را به ما می دهند ) و P10-RB  و P16-2RB که رنگ های قرمز ، آبی و ترکیب هر دو را به ما میدهند.

 

3-1 ماژول تمام رنگی : ماژولهایی که هر پیکسل آنها شامل سه ال ای دی به رنگ های قرمز ، سبز و آبی میباشد که اصطلاحا به آنها RGB  گفته میشود که با ایجاد طیف نور مجازی همه رنگها را با استفاده از این سهLED  بوجود می آورد همچنین در نوع دیگری از ماژول های  تمام رنگی در هر پیکسل  دو عدد ال ای دی قرمز ، یک عدد سبز و یک عدد آبی داریم که اصطلاحا 2RGB  نامیده میشوند که مقدار رنگ های تولید شده توسط آنها بیشتر است.این نکته نیز قابل ذکر است که در بازار ایران ماژول (P20-2RGB  ) از نوع 4/1 اسکن که دارای شدت نورکمتری نسبت به ماژول تلویزیون شهری استاتیک ( P20- 2RGB  ) می باشد به عنوان ماژول هفت رنگ شناخته می شود .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

جهت ساخت تابلو روان ماژول های LED را که هر ماژول خریدار شده به همراه یک سیم برق و یک کابل دیتا و یک واشر آب بندی می باشد را پس از جایگذاری واشر آب بندی در محل خود (پشت هر ماژول طبق تصویر ) با توجه به فلش های چاپ شده روی بورد آدرس دهی ماژول تابلو روان کنار هم چیده به طوریکه از پشت تابلو از چپ به راست چینش انجام گیرد به این دلیل که بلوک اول از هر ردیف از ماژولها  اطلاعات را با استفاده از کابل فلت متصل شده بین پورت ورودی ماژول اول وپورت مربوط به ردیف اول از  کارت کنترلر دریافت نموده و سپس از طریق پورت خروجی اطلاعات به ماژول کناری منتقل شده و به همین منوال تا آخرین بلوک آن ردیف عمل انتقال دیتا از کارت کنترلر به ردیف اول انجام میگیرد حال آنکه آخرین بلوک هر ردیف ( بلوک سمت راست هر ردیف از پشت تابلو ) پورت خروجی دیتایش خالی می ماند و نیاز به اتصال به جایی ندارد. شایان ذکر است با توجه به اینکه سایز استاندارد کابل های فلت ( کابل انتقال داده ) فقط برای اتصال خروجی یک ماژول به ورودی ماژول دیگر می باشد لذا برای مهیا کردن کابل فلت بلند برای اتصال بین ورودی ماژول اول هر ردیف و کارت کنترلر می توان از کابل دیتای 16 سیم و IDC 16 پین موجود در بازار  ، کابل را به سایز دلخوا ه خود مهیا کنید .

 

 

 

 

 

2- منبع تغذیه

 

کارکرد کلیه ماژول های LED  و کارت های کنترلر  در ولتاژ پنج ولت مستقیم می باشد ( 5V- DC ) که وظیفه منبع تغذیه تبدیل برق متناوب 220 ولت ( برق شهر )  به برق پنج ولت مستقیم می باشد و محاسبه تعداد منبع تغذیه مورد نیاز جهت یک تابلو روان یا تلویزیون شهری بستگی به تعداد ماژول استفاده شده در نمایشگر led یا تلویزیون شهری دارد. به عنوان مثال برای ماژول تک رنگ قرمز با بورد آدرس دهی  701 ( که کم مصرف ترین و استاندارد ترین بورد می باشد ) باید به طور متوسط به  ازاء هر 9 ماژول تک رنگ از یک منبع تغذیه پنج ولت چهل آمپر استفاده شود . باید در هنگام مونتاژ تابلو روان از هر خروجی VCC  منبع تغذیه یک سیم گرفته و به پایه VCC یک ماژول متصل نموده  و از آن نیز به پایه VCC  ماژول دیگر و از خروجی  COM منبع تغذیه نیز به پایه GND ماژول متصل می کنیم وبه همین روال ادامه می دهیم ،   اینکه از هر خروجی پاور ( منبع تغذیه ) چند ماژول را ساپورت کنیم بستگی به تعداد ماژول و منبع تغذیه به کار رفته در تابلو روان دارد و تقسیم اینکه هر ترمینال به چند پایه ماژول متصل شود بستگی به تعداد ماژول و انظباط سیم کشی شما دارد که نتیجه بهترین تقسیم در  سیم کشی ، نور یکدست و حداکثر عمر کارکرد تابلو روان می باشد. . ورودی برق شهر را به ترمینال های L  و N منبع تغذیه متصل میکنیم و چنانچه در یک تابلو به لحاظ تعداد بلوک ها ملزم به استفاده از  چند عدد منبع تغذیه شدیم باید همه ترمینالهای L  به یکدیگر و ترمینالهای N نیز به یکدیگر و نهایتا زوج سیم برق شهر را به ترمینالهای N و L  یکی از پاورها  متصل می کنیم ( چنانچه از سیستم ارتیگ نیز استفاده شود ترمینال ارت را به سیم ارت متصل می نماییم .

 

3- کارت کنترلر

 

وظیفه کارت کنترلر تابلو روان ارسال داده دریافت شده از مصرف کننده تابلو روان و یا تلویزیون شهری  ( متن ، فیلم ، عکس ، انیمیشن ) به بورد های آدرس دهی ماژول ها می باشد ، که این ارتباط از طریق کابلهای فلت (IDC ) 16 پین برقرار  میشود  عموما یک مشخصه اصلی کارت های کنترلر طیف دار بودن و یا بدون طیف بودن آنهاست که کارت های بدون طیف فقط LED  ها را روشن و یا خاموش می کنند ( بدون هیچ گونه طیف نور)  حال آنکه کارت های کنترلر طیف دار دستور روشن و یا خاموش بودن هر یک از پیکسل ها را با طیف نور مشخص صادر می کنند که باعث پخش فیلم نیز می گردد. کارت های کنترلر وارداتی عمدتا دارای حافظه های داخلی متفاوت بوده و طریقه ارتباط آنها با کامپیوتر ( جهت دریافت برنامه نمایش ) از طرق مختلف من جمله پورت USB   ، کابل شبکه ، سیستم وایرلس و یا پورت سریال RS232 می باشد. انتخاب نوع کارت کنترلر برای هر نمایشگر بسته به نوع رنگ تابلو ،  ابعاد نماشگر LED  و نوع درخواست مصرف کننده می باشد. در هنگام بستن تابلو روان و یا تلویزیون شهری به این نکته توجه گردد که کارت کنترلر در سمت چپ تابلو  ( از نمای پشت ) بسته میشود که باید از یک خروجی منبع تغذیه یک زوج سیم + و – گرفته و به ترمینالهای ورودی برق کارت متصل شود ( دقت شود که سیم VCC  منبع تغذیه به ترمینال 5v کارت کنترلر و سیم COM  منبع تغذیه به ترمینال GND  کارت متصل شود )

 

مشخصات و قابلیت های انواع کارت های کنترلر در صفحه اصلی سایت شرکت بازرگانی  )  موجود میباشد.

 

علاوه بر کارت های کنترلر آفلاین که دارای حافظه داخلی می باشند و پس از دریافت برنامه نمایش از کامپیوتر نیازی به ارتباط با سیستم ندارند ، کارت های کنترلر آنلاین نیز قابل استفاده هستند که اطلاعات را از روی حافظه موقت کامپیوتر مستقیما و آنی به نمایشگر منتقل می نماید که دارای کیفیت تصویر بسیار بالا نیز می باشد .( یکی از بهترین و عمومی ترین برند آنها کارت های کنترلر linsn  می باشد ) .

 

نرم افزار مورد استفاده برای کارت های کنترلر تابلو روان و تلویزیون شهری بسته به نوع کارت مورد استفاده به شرح زیر است :

 

1-   HD 2016 V4  : برای کلیه کارت های بدون طیف ( تک رنگ و هفت رنگ هاب 12 و هاب 8 )

 

2-    LED ART  و HD PLAYER  : برای کارت های طیف دار HD- C1  و HD – C3 و کنترلر های C10-C30 , R500

 

3-  LED EDITOR , LED SET  :  برای کارت های کنترلر طیف دار M10 – M20 – M31 – C10  

 

4- LED SHOW : برای کارت های کنترلر طیف دار آنلاین و آفلاین A8

 

5-  LED STADIO  : برای کارت های طیف دار آنلاین LINSN

6- NOVA LCT MARS : جهت برد های نوا استار 

 

آموزش کار با نرم افزار های تابلو روان و تلویزیون شهری در سایت شرکت بازرگانی ال ای دی پانل در دسترس بوده و پرسنل این شرکت آمادگی خود جهت انجام مشاوره و آموزش کار با نرم افزار های تابلو روان را اعلام می نمایند.

 

 

 

5- فریم تابلو روان ( قاب )

 

  شاسی مورد نیاز برای چینش و نگه داشتن ماژول های تابلو روان یا تلویزیون شهری و سایر قطعات را فریم – کابینت و یا قاب تابلو روان مینامند که گروه بازرگانی ال ای دی پانل افتخار تولید قاب تابلو روان با بهترین کیفیت با رنگ الکترواستاتیک و CNC  دقیق  جهت چینش یکدست ماژول های ال ای دی را دارد. برای تابلو های روان با سایز های  کوچک ( عمدتا تا زیر 6 متر مربع ) قاب تابلو روان به صورت عادی و مطابق تصویر الف ساخته و مورد استفاده قرار می گید ولی برای سایز های بالاتر تلویزیون های شهری و تابلو های روان از کابینت های هم سایز ( مطابق تصویر ب ) برای ساخت نابلو روان و تلویزیون شهری استفاده می گردد.

با تشکر فراوان از دوستانی که از مطالب فوق با ذکر منبع در جاهای دیگر استفاده مینمایند

 
Static5

تابلو روان، تلویزیون شهری، تابلو ال ای دی، LED ، ماژول تابلو ، ماژول تابلو روان،آموزش تابلو ال ای دی، ساخت تابلو روان تلوزیون شهری، تلویزیونهای شهری آموزش تابلو روان ، اموزش تابلو led ، آموزش ساخت تابلو روان قاب تابلو ، دانلود، اموزش ساخت تابلو، تابلوروان ،تابلوی روان، تابلوهای روان، تابلوLED تابلوled، تابلوی led ،تلویزیون تبلیغاتی ساخت تلویزیون شهری ، ماژول تلویزیون شهری، تابلو روان led ، فروش تابلو روان